Over M.B.

M.B. Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten kenmerkt zich als een regionaal schoonmaakbedrijf dat kennis en expertise bundelt in alle diensten op het gebied van schoonmaak die het haar klanten kan aanbieden. Opgericht in 1991 door directeur/eigenaar Marinus van Binsbergen, heeft M.B. zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van de facilitaire dienstverlening.

Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Ede, waar ook het filiaal Ede en de afdeling Glas- en Gevelonderhoud zijn gehuisvest. In de loop der jaren is er een filiaal in Tiel bijgekomen.

De klantgerichte aanpak heeft ertoe geleid dat M.B. is doorgegroeid tot een bedrijf, waar ruim 350 gemotiveerde medewerkers er dagelijks voor zorgen dat onze meer dan 1100 opdrachtgevers tevreden kunnen zijn over onze werkzaamheden.

Deze groei zetten wij graag door om ook u van dienst te zijn. Wij zijn één van de grootste regionale schoonmaakorganisaties geworden waarvan u de professionaliteit van een grote organisatie kunt verwachten met de kracht van een regionaal bedrijf. Het regionale karakter kenmerkt zich in het feit dat M.B. haar klanten kent en met persoonlijke aandacht voor hun wensen open staat.