Industriële Reiniging

Industriële Reiniging is een specialistisch vak, dat met grote zorg moet worden uitgevoerd. Deze aparte divisie binnen M.B. heeft op dit gebied alle expertise in huis om al uw vragen en wensen te kunnen beantwoorden. Samen met u maken wij een plan van aanpak en zetten wij gespecialiseerde medewerkers in voor de uitvoering van deze werkzaamheden.

De gespecialiseerde medewerkers van M.B. zorgen voor het continueren van de afgesproken kwaliteit die aansluit bij de geldende HACCP normen. Dit doen zij onder leiding van de rayonleider die tevens HACCP gediplomeerd is. Reiniging en desinfectie zijn in de (voedingsmiddelen) industrie een essentieel onderdeel van de basisvoorwaarden om kwalitatief hoogstaande en veilige levensmiddelen te produceren.

Wij werken met richtlijnen conform de regelgeving van o.a. de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit) zodat er wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften.

Bij alle werkzaamheden wordt gewerkt met een hygiënehandboek. Hierin staan alle relevante gegevens genoteerd die voor een optimale werkkwaliteit noodzakelijk zijn, zoals werkprogramma’s, werkinstructies, controlelijsten, omschrijving van de dienstverlening, rapportages en overige van belang zijnde klant specifieke gegevens.