Interne Schoonmaak

Schoonmaken is meer dan het legen van een prullenbak of het schoonmaken van vloeren en toilet. De medewerkers hebben een signaalfunctie en zijn alert op technische storingen, letten op verlichting die uitgeschakeld moet worden en sluiten ramen en deuren af.

M.B. zoekt samen met haar opdrachtgever naar kostenbesparende oplossingen door primaire taken te combineren met additionele werkzaamheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzamelen en plaatsen van serviesgoed in de vaatwasser of kleine interne verhuizingen.

M.B. neemt de totale zorg van het uitbestede werk uit handen en besteedt zeer veel aandacht en tijd aan het begeleiden van haar personeel en het houden van controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

Periodieke scholing en het volgen van branche-gerichte applicatiecursussen, stellen ons personeel in staat om voor u het beste resultaat te behalen.

Voordat er gewerkt gaat worden binnen een pand, dient er in de voorbereidingsfase nog heel veel gedaan te worden. M.B. staat bekend om haar duidelijke offertes, werkprogramma’s en overeenkomsten. Door gebruik te maken van tekensoftware, wordt de plattegrond van het betreffende object in kaart gebracht. Hieruit komt een gedetailleerde overzichtstekening van het object die met de bijbehorende werkprogramma’s kan worden toegevoegd aan de offerte. Elke wijziging binnen het object kan direct worden aangepast zodat er altijd wordt gewerkt conform de meest actuele situatie.

interneschoonmaak1